Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının vesair bölgelere yayılmasını engellemek dâhilin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Hayati ögönen haiz bu mevzuda kapı arayan müşterilar ucuz kapı sattığını iddia fail kişilerle muhaliflaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yoksul olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da handikap olamayacaktır.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil çıkmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en şayan fiyatlarla ehil yetişmek midein İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden müdrike marifet alabilirsiniz.

Görmüş olacaksınız ki bu kerte yüksek nitelikli yangın baplarını en uygun fiyatla sunan bizim firmamızdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız metin olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek için kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile dâhilen dışarıya esaslı açılmaktadır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri muhtevaermektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzgün testleri strüktürlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müntesip etüt geliştirme çkırmızıışmalarımız vardır. 

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre sınırlı yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) makul durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile Yangın Kapısı Fiyatları konulevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının cihetı teselsül son kerte farklı fiyat skalasına sahiptir.

Tüm yangın kasası ve kanatları faziletli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri sayesinde kapılar beis görmez.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve Yangın Kapısı kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite yangın kapısı ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page